Gigant Super - endelig seier!

Skrevet av KHS,  29.07.2014

På Bjerke tirsdag 22. juli skjedde det en historisk begivenhet. Der fikk vi endelig se den første seieren noensinne til en Folkehest fra Momarken!

 

Hele løpet ble kranglete, men avslutningen til Gigant Super var super, mente trener og kusk Jens Kristian Brenne.

 

 

 

Folkehesten Momarken sto keitete til i V5-3 på Bjerke Travbane tirsdag.
- Vi havnet helt sist, og fikk problemer i sluttrunden. Stort sett alle som en skulle ut og kjøre, og det var langt fram til tethestene da oppløpet gjensto. Gigant Super avsluttet fryktelig fort den siste biten til målstreken, men jeg trodde vi hadde tapt. At det ble seier var skikkelig bra, sa en opprømt og lettet Brenne.
Målgangen var vond å skille mellom Gigant Super og favoritten Safe Amour, noe sistnevntes kusk Eirik Høitomt også var inne på.
- Jeg trodde vi skulle vinne, men Gigant Super kom i en real spurt langt ute i banen. Det var jevnt, jeg tør ikke si noe, avsluttet Høitomt før det endelige resultatet forelå.Gigant Supers innsats til seier var et stort skritt i riktig retning. Ikke minst så hesten mer smidig ut enn tidligere i sommer.Neste start er ikke helt spikret, men hesten har et på papiret fint V75 løp i Bergen lørdag 16. august. Der er det et løp hvor de stallansatte skal konkurrere om N.M. tittelen. Vi kommer tilbake til dette noe senere. Nå er det bare å kose seg over seieren!