Fokus på løpsutskrivingen

Skrevet av Richard Ekhaugen,  26.09.2013
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem gleder seg over høy innmelding til søndagens løp på Momarken. Dette i en tid da løpsutskrivingen er under lupen.

TERMINLISTA FOR 2014
er nå klar. Du finner en oversikt et annet sted i programmet. Som forventet ble det en liten reduksjon i antall løpsdager fra i år, siden lunsjtrav på mandag utgår. Utover det tror jeg vi skal tilby både utøvere og publikum et godt og variert stevneprogram. Vi har minimum to stevner pr. mnd., stort sett tre eller fire. De fleste stevnene er V65/V5 på tirsdagskvelder, men vi har også en del søndager dere kan sette av til et Momarken-besøk. I 2014 blir det kun 5 lunjstrav, og det kan også nevnes at Kala Travpark vil få sitt V65-stevne tirsdag 12. august. Vi starter opp med søndagstrav allerede den 5. januar. Da blir det pokalutdeling til de ulike championene for 2013!

MYE HEST I DAG
Det er en del fokus på tynne felter og dermed "feil" løpsutskrivning. Dette har jeg klare formeninger om, men det kan vi ta en annen gang… I dag kan vi tilby 9 løp med til sammen 111 hester starterklært. Det er høy kvalitet på flere av feltene, ikke minst for de spilleinteresserte. Dessuten kan vi tilby to monteløp med til sammen 30 deltakere. Det man skal merke seg her at ingen av rytterne red mer enn 30 løp i fjor. Rekrutteringen burde være i orden her?

DET ER SKIPTVET-DAGEN I DAG!
Et av våre driftige travlag, Skiptvet Travselskap, har sin dag på Momarken i kveld. De har tilrettelagt en fin kveld med løpssponsorer og aktiviteter. Vi sier tusen takk for et godt samarbeid, og ønsker alle velkommen til en søndagskveld med sport, spill og spenning!

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG SØNDAGSKVELD PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef