Farvel og velkommen, Folkehesten

Skrevet av Richard Ekhaugen,  31.10.2013
Artikkelbilde
Corinne Va Bene selges på Folkehesten-auksjonen 13.november. Foto: Richard Ekhaugen.

I denne ukes leder takker sports- og markedsansvarlig Kjeld Henning Sandem av èn Folkehest, samtidig som han ønsker en ny velkommen.

FOLKEHESTEN 2013 TAKKER SNART FOR SEG…..
Corinne Va Bene, Momarkens flotte Folkehest i år, takker snart for seg. Forventningene til hoppa ,i trening hos Cato Antonsen, har vært store helt siden hun viste seg frem i prøveløpet sent i fjor. Vakker og flott i travet så hun ut som en dronning! Sesongen skulle likevel ikke bli så helt enkel. Tidlig i sesongen fikk hun en lei virussykdom, som det skulle vise seg ville ta lang tid og ta knekken på. Det resulterte i få starter, og langt fra noen toppform. Utover høsten har mye endret seg, og Corinne Va Bene har begynt å vise hva hun kan. En flott andreplass for kort tid siden ble tidlig denne uka fulgt opp med en tredjeplass. Her så hun ut som en vinner ved oppløpets begynnelse, men ble spurtslått oppunder mål. Mye tyder på at vi nå ser ei tre-års hoppe som er på full fart fremover, og som fort vekk kan være en av de beste i sin årgang neste år. Hun selges på auksjon på Bjerke 13. november. Lyst å være med på et andelslag som eier av henne også videre? Gå inn på www.hesteeiere.no , men vær snar!

OG EN NY KOMMER….
Du kan i dag kjøpe andeler i Folkehesten Momarken 2014. Her går det slag i slag, som du sikkert skjønner.. Vår nye Folkehest-trener heter Jens Kristian Brenne. Hvaler-gutten har stall her på Momarken, og på stallen hans står allerede den utvalgte Folkehest. Han heter Gigant Super, er fire år, har et grunnlag på ca. kr. 160.000 og var faktisk deltaker i årets Derby-løp! Der ble han syvendehest, men tok en flott andreplass i kvalifiseringen. Etter Derby har han vært ute en gang. Da ble han nr. to på Åby travbane i Sverige. Hesten vil ha mange fine startmuligheter fremover. Vi kommer tilbake med presentasjoner av både hest og trener, men sikre deg gjerne en andel allerede nå. I programmet finner du mer info., men du kan også kjøpe reg.kort i Info.kiosken i Spillehallen.

MOMARKEN TRAVBANES DAMEGRUPPE
arrangerer i kveld Damegruppas Dobbel. Her skal hestene ut i to heat, ett med sulky og ett under sadel. Vi har også et travritt til på menyen, så vi kan gjerne si at det er damenes kveld i dag! Litt annerledes spilleløp og det er ikke umulig at utbetalingen i dagens V65 blir høy? V5 sist mandag under lunsjtravet fikk en utbetaling på kr. 136.000. Det er stadig gode penger å hente på familiebanen Momarken!

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG KVELD PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef