Hvem tar hjem pokalene?

Skrevet av Richard Ekhaugen,  13.11.2013
Artikkelbilde
Sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Det er snart tid for å dele ut championatpokalene. Kjeld Henning Sandem har viet denne ukes leder til kampen om sølvet.

POKALENE ER SNART KLARE
Det gjenstår seks stevner av årets sesong her på Momarken. Enkelte år er det stor kamp om championatene helt frem til V75 stevnet i romjula, men i år tyder mye på at enkelte utøvere allerede nå kan kjøpe inn litt ekstra sølvpuss? Ole Johan Østre har en klar ledelse med sine syv seire blant de stallansatte. Det skal svært mye til for at han ikke sikrer seg nok en pokal. Kanskje den siste innen denne gruppen – vi har en mistanke om at godeste Østre snart går inn i rekken av trenere her i Momarken regionen. Robert Kruse har også hatt en god sesong på hjemmebanen. Seks seire har det blitt, tre foran Bjørn Humborstad og Per M. Hvattum. Blant montè rytterne finner vi Siv Emilie Løvvold på toppen. Fem seire er tre foran Line Gundersen. Vi får se, men i disse klassene blir det vanskelig å rokke ved de som er i teten. Jevnt kan det kanskje bli blant trenerne? Gunnar Austevoll har så langt 23 seire, som er fire foran Vidar Hop og syv foran Per Oleg Midtfjeld. Tar Gunnar nok et championat på Momarken, eller blir det Vidars første? Når det gjelder innkjørt på trenerstall, er fjorårs vinneren Frode Hamre i klar tet. Med kr. 800.000 innkjørt er han nærmere kr. 300.000 foran neste på lista. Det er ganske så imponerende.

VI GRATULERER!
26 årige Gøran Antonsen er siste skudd på trenerstammen her på Momarken. Som sønn av trener Cato Antonsen var det vel ikke noe sjokk at det ble hest som næring også for Gøran. Tidligere i år tok han ut sin lisens, og tirsdag 12. november noterte han sin aller første seier på Momarken som trener. Den kom med hedershesten Greis Vinn, som Maiken Amundsen red inn til en overlegen seier i dagens siste løp. Lykke til videre, Gøran!

SPONSORKVELD
I kveld har vi invitert en rekke firmaer til en hyggelig travkveld. Gjesterommet fylles opp av forventningsfulle gjester, som ser frem til sport, spill og spenning! God mat, konkurranser og gode tips hører med på en slik kveld. Vi ønsker dere alle velkomne, og ser frem til en trivelig kveld!

VI HÅPER ALLE FÅR EN HYGGELIG NOVEMBERKVELD HER PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef