Varmere tider i vente

Skrevet av Richard Ekhaugen,  26.03.2013
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem, sommerlig antrukket som seg hør og bør, gleder seg til varmere tider på Momarken. Foto: Hesteguiden.com.

Sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem ser Påskepokalene som et skille mellom vinter og vår på Momarken. Han gleder seg over flotte felter i nevnte løp i denne ukes leder.

PÅSKEPOKALENE ER TRADISJONELT
et skille mellom vinter og vår på Momarken travbane. Så også i år. En hektisk senvinter med Unionskamp og to påsketrav er avslutningen på en lang og kald vinter. Vår og sommer står for døren, flere og flere gode hester kommer ut av vinterpausen og vi slipper å måke snø og tine is! På Momarken blir det nå full satsning frem mot vår Momarken-festival med bl.a. trav lørdag og søndag 6. og 7. juli. Før den tid skal vi ha mange fine stevner, og det hele starter opp med Rødenes og Øymarks dag tirsdag 16. april.

Påskepokalene
Påskepokalen har samlet to fine felt: Alm Taragon med Oleg i vogna får hard kamp av evigunge Prins Marius, Gonagas, Stjernejerven og Greis Vinn. Samt selvfølgelig Momarken-spesialisten Tuxi Titan! Blant de varme finner vi bl.a. to skarpskodde travere som Victor Palema og Bertie Invalley. De skal bryne seg mot den flotte hoppa til Stian Eilefsen, Support Vacation, samt ikke minst C.C. Seventy Five, Norvelous News og Yumbo Yob. To flotte felt!

DET ER V65 I ETTERMIDDAG!
Legg merke til at det er V65 i dag. Muligheten for litt ekstra stor utbetaling er til stede. Innleveringsfrist for V65 er kl. 18.00. Momarkens Jubileumsberetning får du kjøpt i Info-senteret i Spillehallen. Den koster 278 kroner. En fin gave, kanskje? Har du lyst er det også mulighet til å prøve Påskehjulet i Spillehallen!

Vi ønsker fortsatt god påske til alle, og håper dere får en trivelig 2. påskedag på Momarken travbane!

Kjeld Henning Sandem
Sports/Markedssjef