V4 - en spennende innledning

Skrevet av Richard Ekhaugen,  15.03.2013
Artikkelbilde
- Husk V4-innlevering innen kl. 12.45, minner Kjeld Henning Sandem (bildet) om. Foto: Hesteguiden.com.

Sports - og markedssjef på Momarken, Kjeld Henning Sandem, oppfordrer publikum til å komme tidlig til Momarken lørdag. Et spennende V4-spill innleder Unionskampen.

- Det er også på tide å slå et slag for V4-spillet på lørdag!, utbasunerer sports- og markedssjef på Momarken, Kjeld Henning Sandem.

Burde vært V75-løp?
- Alle må huske på det spennende V4-spillet, her er det virkelig et mangfold. Det åpner med et flott montèløp, før det fortsetter med et stayerløp som kanskje burde inngått i V75-runden. Så er det klart for et svært så interessant treårsløp, før V4-runden avsluttes med et stallmannsløp! Husk innlevering innen kl. 12.45 – møt opp tidlig på banen og bli med i V4-spillet før den hyperaktuelle V75-omgangen rulles i gang. Alle er hjertelig velkomne, inviterer Sandem.

- Alltid gode spilleløp
Han vurderer lørdagens V4-omgang slik:
1. avd.: - Et flott travritt starter V4 runden. Jeg setter fjorårsvinneren 4 Moon Dreamer først på tipslinjen. Har vært ute i harde lag i Frankrike i vinter, men hvis han har hentet seg inn, tror jeg det blir seier. Vant det meste her hjemme i fjor. 1 Rock Me blir vel favoritt, og må på bongen. Videre virker 7 Poison Composite god .Satser på at det holder med disse tre.
2. avd.: - Et spennende stayerløp er neste utfordring. Løpet burde kanskje vært et V75 løp? Mange gode hester på farten, og slike lange løp er alltid gode spilleløp. 2 Barifant er sterk, strekes tidlig. Det samme må man med 5 Namale Kronos. Studer programmet nøye og ta med hester som stort sett har gått lange løp.
3. avd: - Så er det klart for Holm Holmsens Minneløp for 3-åringene. I år med 11 flotte hester på startstreken! Vinnerhesten 5 Kiss Pride blir førstevalg. 6 Georgie Mae imponerte med seier på Bjerke i januar på 14,9. 7 Rhytm Kronos og 8 Odds On Windy City er også svært aktuelle. Og hva med Torgeir Hagmanns amerikaner import 9 Talking Story?
4. avd: - Et løp for stallansatte avslutter V4-rebusen. Her kan det smelle! Etter min mening et så vanskelig løp, at en rangering blir vanskelig. De fleste kan vinne, men jeg velger 8 Ultimate Rock og 6 Key To Surprise som utgangshester, vurderer Kjeld Henning Sandem
 

V4-forslag
V4-1: 1,4,7
V4-2: 2,5
V4-3: 4,5,6,7,8,9
V4-4: 2,4,6,7,8,9
216 rekker/432 kroner