Kuskekommentarer til Unionskampen

Skrevet av Richard Ekhaugen,  12.03.2013
Artikkelbilde
Det var ikke bare tåka som gjorde at Tom Erik Solberg måtte se langt etter konkurrentene bak Millstone under Unionskampen i 2012. Foto: Hesteguiden.com.

- Vi reiser til Momarken for å vinne, sier eieren og treneren til en av V75-hestene på Momarken lørdag. Les samtlige norske og svenske kuske- og trenerkommentarer her.

Equus Informasjon og Media har, i samarbeid med svenske Kanal 75, som vanlig levert en formidabel jobb med å innhente kuske- og trenerkommentarer til en svensk-norsk V75-omgang. Jobben sørger for at alle V75-spillere har muligheten til å stille godt forberedt i jakten på 60 millioner kroner, som er belønningen dersom vi får en alenevinner i V75-spillet med en bong levert på norsk side. Allerede i V75-innledningen kommer det svært interessant informasjon.

Strålende Momarken-statistikk
- 6 Millstone (V75-1) vant overraskende på den samme dagen i fjor. Det er en mye bedre utgave av Millstone i årets utgave. Han har startet fire ganger på Momarken, og vunnet tre og blitt nummer to en gang. Han har med andre ord en sterk statistikk på denne banen. Planen er å kjøre skoløs på alle fire beina. Han er ubeseiret med denne balansen. Sist bommet jeg starten og han måtte trave for fullt i 500 meter for å nå igjen startbilen. Etterpå travet han i dødens. Hesten er i toppform. Jeg håper han slipper å trave i dødens denne gang.  Kusken får beskjed om å holde seg unna den posisjonen. Hardt tempo er en fordel. Vi reiser til Momarken for å vinne, sier trener og eier Per Johansen.

Les alle kuskekommentarene her