Sommeren har gitt Momarken ovalen mange nye banerekorder

Skrevet av ekn,  31.07.2013
Artikkelbilde
Vidar Hop har vært flest ganger innom seremoniplass på Momarken hittil i år

BANEREKORDER FOR FALL
Det har hittil i år blitt satt hele syv banerekorder på Momarken travbane! Gode hester, vel preparert bane og pent vær har satt fart i utdeling av sølvpokaler…. Det startet med den fireårige norskfødte hoppa Choccolatique som travet på 1,15,8 volte i mai. Deretter hadde den treårige amerikaner importen gleden av å inneha rekorden for utenlandsk fødte i noen dager med sine 1,14,4 auto i noen dager. Denne ble slått to ganger av svenske Jonathancanhall med sine 1,14,1 og 1,14,0 i juni og juli! Den jevngamle hoppa Georgie Mae fikk sin pokal for 1,14,4 i juni. Videre satt Crown`s Banker rekord med sterke 1,11,5 auto for eldre utenlandsk fødte i juli, før den eldre kaldblodshoppa M.G.Siri travet inn til rekorden 1,23,3. Dermed var Briskebyrappas gamle auto rekord en saga blott.

GULLSMED ANTON HUSEBYS AS – ÆRESPREMIE 2013
Kampen om den flott vinmuggen i sølv tilspisser seg… Den tilfaller eieren til mestseirende hest på banen i år. Skiptvet hesten Lundrapp har nå tatt teten med sine fire seire. Mysen hesten Marple vet vi har lyst på premien, og det har sikkert også den kjente hestekaren Bjørn Humborstad. Hans Furderud Svarten og Marple har begge tre seire. Etter hvert har også 12 hester tatt to seire. Det blir spennende utover!

EN LITEN PAUSE
Etter kveldens stevne blir det en kort pause her på Momarken. Vi starter opp igjen med lunsjtrav tirsdag 27. august, nytt lunsjtrav mandag 2. september før vi får neste kveldsstevne tirsdag 10. september. Siden går det slag i slag med mange flotte travdager her på banen!

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG AUGUSTKVELD HER PÅ MOMARKEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef