Sommerens høydepunkt!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  07.01.2013
Artikkelbilde
Prosjektmedarbeider Marianne Heen (t.v.) og prosjektleder Aud Marit Eriksen er i gang med å sy sammen historiens første utgave av Momarken-festivalen. Foto: Momarken Travbane.

Om et halvt år braker det løs! Storsatsningen Momarken-festivalen ser dagens lys.

Opplevelser, utstillinger, mat, dyr og trav i skjønn forening. Det er noen av ingrediensene som står på menyen når historiens første Momarken-festival ser dagens lys lørdag 6. og søndag 7.juli 2013.

15 000 besøkende?
Momarken-festivalen er et nytt stort publikumsarrangement i Østfold, og et samarbeid mellom Momarken Travbane, Eidsberg kommune, Reiseliv Indre Østfold og Østfold Landbruksselskap. Bakgrunnen er et ønske om å fylle Momarken Arena med mest mulig aktivitet, og målsettingen er å tiltrekke seg 15 000 besøkende i tillegg til 70-80 utstillere. Festivalen skal være moderne og nostalgisk samtidig - en trend som går som en bølge over landet akkurat nå.

Varemerket Momarken
- Vi vil jobbe med en trend som går over hele landet – med mat, smak og lokale råvarer – ispedd underholdning, dyr og landbruksmaskiner, forklarer prosjektleder Aud Marit Eriksen.
Eidsberg-ordfører Erik Unaas følger opp.
- Momarken er Eidsberg og kanskje Indre Østfolds aller beste varemerke. Topp at dette nå utvikles med enda flere aktiviteter, mener politikeren.

Trav hele helgen
Helgen vil være fullspekket med trav både lørdag og søndag - så her bør det være noe for enhver smak! Hold av helgen 6.-7. juli allerede nå.
Utstillere, underholdere og frivillige oppfordres til å ta kontakt med prosjektleder via e-postadressen som oppgitt under dersom dere har et ønske om å bidra under storsatsningen.

Send en e-post til prosjektlederen her

Les hele pressemeldingen her