Sikret deg Folkehesten-andel?

Skrevet av Richard Ekhaugen,  17.01.2013
Artikkelbilde
Tør du sitte på gjerdet og la sjansen til å bli andelseier i denne flotte hesten gå fra deg? Foto: Øystein Gamlem.

Ikke sikret deg andel i Folkehesten Momarken for 2013 ennå?
- Det blir et år med sport, spill, spenning og trivelige aktiviteter, lover sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem.

I skrivende stund er det solgt 614 andeler i Folkehesten Momarken, Corinne Va Bene, trent av Cato Antonsen. Salget av andeler setter sluttstrek i slutten av januar, og sports- og markedssjef på Momarken, Kjeld Henning Sandem, maner til en intensiv sluttoffensiv.
- Flere baner ligger ganske likt, så de to siste ukene blir viktige, understreker Sandem.
- Det er et jevnt sig i kjøp av andeler nå, og jeg vet om en del som kommer nå, men som ikke er registrert, forklarer sportssjefen.

Opplevelser og konkurranse
Det er ikke bare selve konkurransen de ulike travstallene imellom som er høydepunktet under Folkehesten-sesongen. Opplevelser sammen med hesten sin, og ikke minst sammen med medeierne, står i høysetet.
- En andelseier av Folkehesten Momarken blir eier av ei virkelig flott hoppe! Hun er startklar, men Cato vil vente til mars/april. Det tror jeg er helt riktig. Andelseierne blir invitert til minimum to treff på Momarken. Det første blir Kick-Off tirsdag 26.februar. Da blir det visning av hesten, konkurranser, intervjuer og servering!, frister Sandem.

Nyhetsbrev
Og man trenger ikke å bo i nærheten av Momarken for å kunne ta del i opplevelsen. Kan man ikke fysisk være til stede på banen under arrangement eller løp, finnes det andre informasjonskanaler.
- Alle blir jevnlig informert via Nyhetsbrev, forklarer Sandem.

Du vil selvfølgelig også finne oppdatert stoff om Folkehesten Momarken her på www.momarken.no og vår Facebook-side.