Oleg med lunsjappetitt

Skrevet av Richard Ekhaugen,  07.02.2013
Artikkelbilde
Per Oleg Midtfjeld kunne ta frem sitt bredeste seiersglis etter lunsjomgangen på Momarken torsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Hjemmetrener Per Oleg Midtfjeld viste seg svært sulten på lunsjsuksess på Momarken torsdag. To seire flesket 49-åringen til med.

"Emil" innledet lunsjen med å sende egentrente Buvet først over målstreken. Den kapable 7-åringen tok sin første seier på nærmere tre år (!), den gang var også Momarken lykkebanen.

Strippet for utstyr
I V5-3 fulgte hjemmetreneren opp med å sende en god bedring-hilsen til trener Lars O. Romtveit, da mysengutten kusket Granfaks inn til seier. Romtveit skal hjerteopereres senere denne måneden, og fremgangen til den fem år gamle vallaken gledet nok den sympatiske treneren med base i Skoppum. Per Oleg serverte Granfaks en fin reise i rygger, og selv om Voje Faks-hingsten ikke ville løpe i fra de andre, ble seieren sikker. Sin vane tro hadde Romtveit plukket av det meste av utstyr på hesten.

- Må holdes varm
- Det er litt opp og ned å kjøre kaldblodshester uten sjekk, men med denne var det ikke noe problem. Vi fikk et perfekt løp underveis, men måtte gå litt tidlig. Han er litt sløv og må holdes varm helt inn, men han vant sikkert, oppsummerte seierskusken.

Se resultatlistene her