Krystallklar årgangsener?

Skrevet av Richard Ekhaugen,  19.02.2013
Artikkelbilde
Storvokste Cristal B.R. (bildet) tegner til å bli noe riktig stort. Foto: Hesteguiden.com.

Tirsdagens utgave av DNTs Unghestserie på Momarken frister med 40 000 kroner i førstepremie. Blant kun syv startende finner vi hesten som fikk omtalen "strålende debut" i seiersløpet sist.

Med 40 000 kroner i førstepremie var det å forvente at flere talenter ville fristet lykken i DNTs Unghestserie på Momarken førstkommende tirsdag. At kun syv hester stiller på startstreken har kanskje sammenheng med at Björn Goop velger å ta med seg lovende Cristal B.R. til Mysen. Andover Hall-datteren, født og oppvokst i Trøndelag, imponerte stort i debutløpet på Bjerke og oppasser Rune Lefstad uttalte følgende til tgn.no etter løpet.

- Svært klok hest
– Cristal BR har gjort alt riktig hele veien. Hun har veldig lett for det og er en svært klok hest. Hun er så regulerbar og fin å kjøre at nesten hvem som helst kunne vunnet med henne. Det blir en spennende fortsettelse, understreket nordmannen med svensk arbeidsgiver.

Samme nettsted omtale løpet som en "strålende debut". Ble det for spennende for mange av de potensielle motstanderne på Momarken denne gangen?

Se startlistene her