Folkehesten-eiere velkommen

Skrevet av Richard Ekhaugen,  21.02.2013
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem (bildet) ser frem til å ta imot Folkehesten-eierne til kick off på Momarken førstkommende tirsdag. Foto: Richard Ekhaugen.

Sports- og markedsansvarlig Kjeld Henning Sandem vier ekstra plass til Folkehesten-eierne i denne lederen. Nå er det snart alvor for de mange hundre andelseierne.

MANGE NYE HESTEEIERE
blir å se på Momarken i dag. Det er igjen klart for Kick-Off for konseptet Folkehesten Momarken. Vår hest lever livets glade (forhåpentligvis) dager på stallen hos sin trener Cato Antonsen. I disse dager blir hesten kjøpt inn til andelslaget, men det tar litt tid før eierskiftet skjer. Corinne Va Bene har lenge sett ut som en "vinner" - nå blir det snart alvor.

I kveld er det klart for prøveløp. Her er det kun viktig at hoppa oppfører seg som «hest flest« og traver på en kilometertid 1.25,0 eller bedre. Om hun er først eller sist i mål, spiller ingen rolle. Prøveløpet skjer klokka 17.40 og alle andelseiere er velkomne på seremoniplass umiddelbart etter løpet. Deretter blir det informasjon, intervju, servering m.m. oppe i restauranten.

V65 FOR FØRSTE GANG PÅ MOMARKEN
I kveld arrangeres det V65 for første gang på Momarken. Innleveringsfrist er kl. 19.00. Deretter er det også V5-spill, innleveringsfrist kl. 20.05. Håper på en god omsetning og at noen reiser hjem som millionærer? Det er flotte løp i kveld, selv prøveløpet har interesse langt over gjennomsnittet!

SÅ SNART DENNE DAGEN ER HISTORIE
retter vi fokuset mot lørdag 16. mars. Da er det igjen klart for felles V75-stevne med Sverige – Unionskampen. Vi håper dere alle krysser av i almanakken for denne dagen. Da blir det i høyeste grad sport, spill og spenning på Momarken! Og sol!
VI HÅPER DERE ALLE FÅR EN TRIVELIG KVELD PÅ MOMARKEN, OG ØNSKER SPESIELT ALLE ANDELSEIERE TIL FOLKEHESTEN  VELKOMNE!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef