Transportstøtte etter avlysning

Skrevet av Richard Ekhaugen,  03.12.2013
Artikkelbilde
Torsdagens lunsjstevne på Momarken ble avlyst på grunn av baneforholdene. Nå utbetales det transportstøtte til de som møtte med hest. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Administrasjonen på Momarken har i dag besluttet å utbetale transportstøtte til de som møtte med hest til det avlyste lunsjstevnet torsdag 28.november.

Som dere kunne lese på www.momarken.no i går har reaksjonene og spørsmålene vært mange i etterkant av torsdagens avlysning av vårt lunsjstevne. Sportssjef Kjeld Henning Sandem forklarer at administrasjonen i dag har besluttet å kompensere de som møtte med hest denne dagen.

Transportstøtte
- På et internt møte i dag har vi besluttet å gi transportstøtte til de som møtte med hest på Momarken travbane torsdag 28. november. Stevnet ble som kjent avlyst på grunn av baneforholdene. Dette gir ingen rett til kompensasjon for de aktive, men vi vil likevel gi transportstøtte hvor grunnlaget vil være Statens satser for kilometergodtgjørelse. Summen er begrenset opp til 1 200 kroner. Vi vil komme tilbake til oppfølging og opplegget vedrørende dette, sier Sandem.