Sandems fristelser

Skrevet av Richard Ekhaugen,  22.12.2013
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem ser frem til en innholdsrik V75-dag på Momarken i romjula. Foto: Hesteguiden.com.

Flotte løp, Folkehesten, tipsmøte og nissebesøk. Det er ikke måte på hva sports- og markedsansvarlig Kjeld Henning Sandem kan friste med i romjula.

A.J.F. HANEBORG, KAARE KROSBY OG THOR ØSTBYS MINNELØP
er hovedattraksjonen når Momarken ønsker velkommen til vårt tradisjonelle V75 stevne i romjula. Flotte løp er det blitt! Det er ikke mange baner som på en og samme dag kan tilby tre så store og tradisjonsrike løp som dette? De ble første gang kjørt henholdsvis i 1955, 1973 og 1947! Vi kan by på mange fine løp denne romjulsdagen, både sportslig og spillemessig. Vi ønsker alle lykke til!

FOLKEHESTEN MOMARKEN 2014
skal dere også få hilse på i dag. Salg av andeler går unna for tiden, og fire dager før jul har vi solgt nærmere 600 andeler. Salget varer ut januar, men vi tar sikte på å være sluttsolgt i god tid før tirsdag 28. januar. Den dagen har vi nemlig store planer om både Kick-Off og første start på Momarken for Gigant Super. Har du ikke sikret deg en andel – gjør det nå!

DE SENESTE TIPS I TRAVER`N PUB KL. 13.00!
Kjetil Rekdal, Ole Jonny Solberg, Øyvind Alsaker, Morten Langli og Kasper Rødbotten Foss gir deg de seneste og heteste tips i pub`n i Spillehallen kl. 13.00. Det serveres også julebrus og pepperkaker. Vel møtt!

NISSEN
kommer på besøk med poser til barna. I tillegg vil det bli grøtservering, og det skulle ikke forundre meg om det blir muligheter for en smak av både gløgg og pepperkaker også. Takk til Momarkens Damegruppe som alltid stiller velvillig opp. Travmuseet er åpent. Benytt anledningen til et besøk.

VI TAKKER
publikum, trenere, kusker, stallansatte, hesteeiere, presse, sponsorer, ansatte og alle øvrige forbindelser for samarbeidet i år. Vi starter opp igjen med travstevne søndag  5. januar. På dette stevnet vil vi også hedre våre championer for året 2013. Et godt nyttår ønsker vi dere alle!

VI HÅPER DERE FÅR ET TRIVELIG ROMJULSTRAV HER PÅ MOMARKEN, OG ØNSKER SPESIELT VÅRE SPONSORER OG INNBUDTE GJESTER VELKOMMEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef