Fokus på oppasserne

Skrevet av Richard Ekhaugen,  11.12.2013
Artikkelbilde
Tirsdagens løpsdag på Momarken er i stor grad viet oppasserne. Foto: Hesteguiden.com.

Kjeld Henning Sandem passer på å trekke frem oppasserne i denne ukes leder. Åtte av dem får en flott vattert vest samt ei god vinterlue fra Finn-Tack på Momarken tirsdag.

OPPASSERNE I FOKUS!
Som i fjor på samme tid ønsker vi å sette litt ekstra pris på våre oppassere. De kommer gjerne litt i bakgrunnen, men for en hests suksess betyr de svært mye. Ofte er det de som kjenner hesten best og som legger ned utallige timer på hvert dyr for at de både skal ha det best mulig, men også trave så raskt de kan. I dag ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på i det minste åtte av dere! Vinnernes oppasser får i dag en flott vattert vest samt ei god vinterlue fra Finn-Tack. Dette er en ” spleis ” fra nevnte firma, Johansens Salmakeri og Momarken travbane. Vi gratulerer dere alle, og vil takke for en god jobb gjennom hele året. Velkommen til seremoniplass!

FINALER I ØSTFOLD TRAVFORBUNDS SERIE FOR STALLANSATTE
I kveld arrangerer vi de to finalene i denne serien. De tolv kuskene som deltar, har gjennom sesongen opparbeidet seg flest poeng. Denne serien, som er et samarbeide mellom Ø.T. og Momarken Toto AS, har seiersdekken og gavepremie til kusk i samtlige løp i året. På denne finaledagen får hver av de to seierskuskene en sjekk på kr. 2.000. De tre beste sammenlagt alle løp i år, får henholdsvis en sjekk på kr. 5.000, kr. 3.000 og kr. 2.000. Lykke til og gratulerer!
 
NESTE LØPSDAG ER DET V75
Lørdag 28. desember er det nytt V75 stevne her på Momarken. Stevnestart er klokka 13.30. Vi kan by på trivelig julestemning, overraskelser til barna og ikke minst sport, spill og spenning.  En rekke flotte løp står på programmet, bl.a. A.J.F. Haneborgs Minneløp, Thor Østbys Minneløp og Kaare Krosbys Minneløp. Trav på Momarken i romjula er populært – vær tidlig ute med din bordbestilling!

EN RIKTIG GOD JUL
ønsker vi dere alle. Vi håper på noen fredlige juledager, gjerne med litt snø på bakken og dompap i neket. Mens reven trøstig rasker over isen, kan travfolket sette seg ned litt rolig foran peisen et par dager. Og husk – årets julegave MÅ bli en andel av Folkehesten Momarken – Gigant Super!

VI HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN DESEMBERKVELD PÅ MOMARKEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef