Enkelt nok

Skrevet av Richard Ekhaugen,  17.12.2013
Artikkelbilde
Easy, her sammen med trener Per Oleg Midtfjeld, tok sine fjerde seier denne høsten på Momarken tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Favoritten Easy innfridde i V65-avslutningen på Momarken tirsdag kveld. Sammen med Hans Jørgen Eggen tok han seg av Østfold Travforbunds serie for stallansatte.

Som storfavoritt, spilt til 17 for 10, innfridde Spydeberg-oppdrettede Easy i V65-finalen. Sammen med Hans Jørgen Eggen fikk Midtfjeld-traveren overta tidlig i løpet, og til tross for at det gikk på tilsynelatende stumme bein til slutt, ble seieren ganske så enkel. Vinnertiden ble 1.17,3a/1640 meter autostart, og vallaken kunne kvittere ut 18 000 kroner ved målstreken.

Flegmatisk
- Han gjør ikke mer enn han må, som Oleg sa til meg før løpet. Hesten i rygg hadde krefter igjen og jeg ville ikke gi den åpning. Det ble litt kjøring for deretter å ta opp, da er han litt vanskelig å få fart på, forklarte seierskusken.

Strålende høst
Easy har hatt en strålende høst; 4-åringen har siden midten av oktober vunnet fire av seks løp og travet inn 66 000 kroner til sine eiere.

Se fullstendige resultater fra tirsdagens løp på Momarken her