Halsen stoppet Corinne

Skrevet av Richard Ekhaugen,  17.04.2013
Artikkelbilde
Det ble ikke noe seremoniplassbesøk for andelseierne i Folkehesten Momarken etter debutløpet, men Corinne Va Bene var unnskyldt. Foto: Richard Ekhaugen.

Folkehesten Momarken, Corinne Va Bene, var gjort til favoritt i sitt debutløp på Bjerke onsdag kveld. En antatt halsbetennelse satte imidlertid en stopper for seiersplanene.

Corinne Va Bene så flott ut da Cato Antonsen testet henne i en prøvestart i varmingen. Spillerne likte også det de så, og gjorde Folkehesten Momarken til favoritt i sitt debutløp.

I dødensposisjonen
Corinne Va Bene fikk en fin start og havnet i andrepar utvendig rundt den første svingen. Etter 450 meter sendte Cato Antonsen hoppa frem utvendig for lederhesten, den såkalte dødensposisjonen. Nedover den siste langsiden kom angrepene fra køen, og det ble tidlig klart at Corinne ikke hadde sin beste dag. Den røde hoppa bet imidlertid tennene sammen og kjempet seg inn til den siste premien som nummer seks. Rett etter løpet fikk vi forklaringen på den noe skuffende innsatsen.

Halsbetennelse?
- Dette var veldig dårlig i forhold til hva hun kan, men man hører jo at det surkler i halsen på henne. Det er nok mest sannsynlig en halsbetennelse, jeg har hatt det på flere hester hjemme den siste tiden. Vi kommer sterkere tilbake!, lovet Cato Antonsen.