Folkelig revansje

Skrevet av Richard Ekhaugen,  25.09.2012
Artikkelbilde
Dream Play og Lars Anvar Kolle kobler grepet på innvendige Thai Holiday i Hoppe Kriteriet. Får Folkehesten revansje i Norsk Trav Oaks? Foto: Hesteguiden.com.

Førstkommende tirsdag kjøres kvalifiseringene til Norsk Trav Oaks på Momarken. Folkehesten Thai Holiday jakter revansje etter det knappe tapet for Dream Play i Hoppe Kriteriet.

Jubelen stod i taket da Folkehesten Sørlandet, Thai Holiday, entret oppløpet først i finalen av Hoppe Kriteriet på Bjerke under Klasseløpshelgen. Da hesten utvendig måtte gi opp midt på oppløpet åpenbarte imidlertid luken seg for lederryggens Dream Play. Via en voldsom sluttspurt fikk Lars Anvar Kolle kastet Dream Vacation-datteren først på målstreken, og 375 000 kroner og en evig plass i historiebøkene var sikret. Nå har Thai Holiday slikket sårene på hjemmebane, og er klar for revansje i Oaks på Momarken.

Optimister
- Thai Holiday har tatt Kriterie-løpet på en fin måte og er klar for nye løp. Øystein Tjomsland er fornøyd med henne og optimistisk før løpet. Vi satser på at hun klarer å kvalifisere seg, stod det å lese i nyhetsbrevet som ble sendt ut til Folkehesten-eierne tirsdag ettermiddag.
Totalt kjøres det seks kvalifiseringsløp, tre for hver av rasene.

Se fullstendige startlister her