Bli nummer 1 000!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  11.07.2012
Artikkelbilde
Vinn en drømmedag på Momarken med blant annet dobbeltsulkykjøring. Foto: Hesteguiden.com.

I skrivende stund har Momarkens Facebook-side 900 Likes, altså mennesker som følger oss. Nå kan du bli nummer 1 000 og vinne en drømmedag på Momarken!

Momarken har i løpet av det siste drøye året hatt en fantastisk økning av Likes på Facebook, altså mennesker som følger oss og får informasjon om alt som skjer på og rundt banen. For øyeblikket har vi 900 Likes, og nærmer oss altså en milepæl i vår satsning på sosiale medier.

Vinn drømmedag
Er du ennå ikke blant skaren av mennesker som følger oss, kan dette være en flott anledning til å starte! Vi deler ut en drømmedag på Momarken for den personen som blir nummer 1 000 som liker Momarken på Facebook. Vinneren får sitt eget løp under en av våre kjøredager og får dele ut premier på seremoniplass, i tillegg til en heftig opplevelse med dobbeltsullykjøring! På toppen av det hele vanker det middag for to personer i restauranten.

Tips en venn
Nå er det bare å råde omgivelsene til å like Momarken på Facebook - og det kan være lurt å tipse en god venn om konkurransen; kanskje er det nettopp DEG han eller hun tar med seg til drømmedagen på Momarken!

Gå inn på http://www.facebook.com/Momarken og delta i vår konkurranse!