Storfint besøk

Skrevet av Richard Ekhaugen,  31.10.2012
Artikkelbilde
Legg turen om Sarpsborg mandag 12.november! Fotomontasje: Hesteguiden.com.

Øystein Tjomsland, Svein Bakke og Siril Helljesen. Det er topptrioen som dukker opp til paneldebatt og foredrag i Sarpsborg 12.november. Se Youtube-klipp!

Skjeberg og Berg Travselskap og Halden og Omegn Travklubb har slått sine pjalter sammen, og inviterer nå til det som utvilsomt må være høstens mest spennende temakveld i trav-Norge.

Rettet mot barn og unge
Suksesstrener Øystein Tjomsland, forsker og veterinær Svein Bakke og OL-deltaker Siril Helljesen er trekløveret som skal i ilden på Quality Hotel og Resort i Sarpsborg mandag 12.november. I tillegg til at det er svært sjelden at trav- og ridemiljøet møtes på denne måten, venter også en helt spesiell vinkling mot barn og unge denne dagen.Fra klokken 18.30 vil Tjomsland og Helljesen fortelle og diskutere med barn og unge om hvordan de trener, behandler, kjører og rir. Det vil også bli anledning for de unge til å stille spørsmål underveis.

Aktuelle temaer
Utover kvelden slipper de voksne til, og kan ta del i det spennende trekløverets tanker og erfaringer rundt blant annet trening og restitusjon. Aftenen avsluttes med en paneldebatt hvor temaer som trening av unghest, ridetrening, betydning av puls og laktatmålinger hos traverhester og forbyggende veterinærarbeid og samarbeid mellom trener/veterinær er svært aktuelle temaer.

Les mer på Halden og Omegns hjemmeside

Besøk arrangementets Facebook-side