Salgsstart Folkehesten 2013

Skrevet av Richard Ekhaugen,  07.11.2012
Artikkelbilde
Fra og med førstkommende lørdag kan du kjøpe andeler i Folkehesten Momarken som skal trenes av Cato Antonsen (bildet). Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag 10.november starter salget av andeler til Folkehesten 2013. Hos oss er det Cato Antonsen som skal trene Folkehesten Momarken.

8 000 andelseiere ble bragt inn i travsporten gjennom Folkehesten 2012. Førstkommende lørdag starter massemønstringen før en ny sesong. Da går nemlig startskuddet for salg av andeler i Folkehesten 2013.

375 kroner andelen
Nytt av året er at hver andel koster 375 kroner, men i år kommer det også til å være 50 000 kroner i premie til stallen som blir nummer to. Konkurransesesongen pågår fra 1. mars og frem til starten av november. Endelig sluttdato vil bli offentliggjort før sesongen starter.

Cato representerer Momarken
Her på Momarken er Cato Antonsen som er valgt til å representere banen. Flere av trenerne har allerede valgt den hesten de ønsker å delta i konkurransen med, nå er vi spente på hvilket ess Cato har opp i ermet!
- Jeg har holdt på lenge som trener og opparbeidet meg bred erfaring. Jeg ser det som en stor fordel å kunne veksle mellom å ha hesten på gården og banen. Både jeg og mine ansatte gleder oss veldig til å sette i gang med dette prosjektet. Det skal bli moro og kunne markedsføre min trenerstall til nye folk, sier Cato til www.folkehesten.no.

Les mer om Folkehesten 2013 her

Du kan selvsagt få kjøpt andeler hos oss på Momarken!