Junior blir senior

Skrevet av Richard Ekhaugen,  06.11.2012
Artikkelbilde
Magnus Teien Gundersen, her etter triumfen i ponni-NM i 2010, kjører opp til lisensen på Momarken tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Tirsdag venter flere flotte sportslige og spillemessige løp på Momarken. Men allerede i prøveløpene dukker det opp spennende profiler det er verdt å få med seg.

16 år gamle Magnus Teien Gundersen har i en årrekke tilhørt våre aller beste ponnikusker. 23 seire i sulkysetet kan Gundersen junior skilte med de siste fem sesongene. I tirsdagens prøveløp får sønnen til dyktige Geir Vegard Gundersen sjansen bak den familietrente 1.12-traveren Lincoln Frontline. Få betviler at Gundersen junior følger i farens fotspor og snart er å se i ordinære totalisatorløp med suksess.

Andelshest
I samme prøveløp kommer Odd Arne Sagholens Dee Dee Snyder ut. Hoppa, som selges gjennom andelslagskonseptet www.hesteeiere.no, viste flotte fartsressurser som master under Oaks-lørdagen, og det skal bli spennende å se den fintstammede Andover Hall-datteren i aksjon. Mange potensielle andelseiere vil kanskje bli ekstra fristet etter å ha sett 3-årshoppa i aksjon tirsdag?

Se startlistene her