Ikke så sikker

Skrevet av Richard Ekhaugen,  18.11.2012
Artikkelbilde
- 2 Speedfighter E. (V5A-3) står innbydende til, skriver Per Oleg Midtfjeld på sin hjemmeside. Foto: Hesteguiden.com.

Ole Jonny Solberg lanserer 9 Baldini som banker i V5A-3 på Momarken tirsdag. Hjemmetrener Per Oleg Midtfjeld har to stallhester i samme løp, og føler seg ikke slått på forhånd.

Gunnar Austevoll har skaffet seg en liten luke i championatstriden på Momarken, men like bak halser et kobbel av kusker. Blant disse finner vi Per Oleg Midtfjeld, som på tirsdag sender ut både 2 Speedfighter E. og 3 Appell's Tornado i V5A-3. Som dere kunne lese på www.momarken.no i går lanserte Ole Jonny Solberg 9 Baldini i samme løp som omgangens beste bankerbud, men hjemmetrener Midtfjeld er ikke like sikker på akkurat det. Han har vurdert sine stallhester og oppsitt på Momarken tirsdag, og lyder riktig så optimistisk på sin hjemmeside.

- Står innbydende til
- 2 Speedfighter E. skuffet meg nok litt i sin siste start, men hesten er i orden og står innbydende til i andrespor i V5A-3. I det samme løpet starter stallhesten 3 Appell's Tornado fra spor tre med velkjørende Gunnar Austevoll i vogna. Jeg tror at begge våre hester skal kunne kjempe helt der framme.
- 6 Rubin Tamsen var god til andreplass over full vei sist i Drammen. Hoppa står i et bedre spor denne gangen og formen skal det ikke være noe i veien med, så jeg forventer at Rubin Tamsen kan kjempe om en bra premie i V5A-1.
- I V5A-4 skal jeg kjøre 4 Tangen Ida for Odd Arne i et løp hvor hoppene har 20 meter fordel kontra hingster og vallaker. Tangen Ida er flink i pengene og jeg har kjørt hesten før. Jeg tror at hoppa kan kjempe om en ok premie.
- 6 Desiree Chip (V5B-4) er det lenge siden jeg har kjørt og hoppa har galoppert i sine tre siste starter. Hvis Desiree Chip går feilfritt håper jeg på en bra plassering, skriver Oleg.