- Julemarkedet vellykket

Skrevet av Richard Ekhaugen,  21.11.2012
Artikkelbilde
Det var folksomt under årets julemarked på Momarken. Foto: Ida Marie Ruud.

Rundt 3 000 mennesker besøkte årets julemarked på Momarken lørdag 17. og søndag 18.november.
- Inntrykkene og tilbakemeldingene er udelt positive, og viser at arrangementet var vellykket, stråler Kjeld Henning Sandem.

Momarken sports- og markedssjef kan fornøyd oppsummere årets julemarked, et samarbeid mellom Østfold Landbruksselskap og Momarken travbane. Rundt 700 biler og 3 000 besøkende viser de tørre tall for de to dagene.

Momarken Arena
- Julemarkedet er et resultat av et stadig utviklende og fruktbart samarbeid mellom Østfold Landbruksselskap og Momarken travbane, og helt i tråd med vår intensjon om å skape en Momarken Arena for mer enn travløp. Vi har også fått med oss Tore D. Carlsen fra Maskin og Utemiljø AS som en viktig partner, innleder Sandem.


Foto: Ida Marie Ruud.

Værgudene ikke på lag
Til tross for at værgudene ikke stod arrangørene bi hele helgen stod det ikke på forsøkene med å skape julestemning likevel.
- Det var stor stemning og mye folk under årets marked, selv om været på lørdag var svært dårlig. Søndag fikk vi heldigvis pent vær, selv om vi både i år og i fjor har manglet julestemningen rent værmessig. Stemning fikk imidlertid de besøkende når de begynte sin vandring både ute og inne. Noe nærmere "Skomakergata" enn Havnehagen vår kommer du ikke!, smiler en fornøyd sports- og markedssjef.

Solide hjelpere
- Takk til Momarkens Damegruppe som stod for grøtsalg, til Mysen og Omegn Røde Kors som solgte pølser med mer, takk til ponnifolket og til kjøring med hest og vogn, til de som tok i et tak og ikke minst til Tore D. og messegeneral Ida Marie Ruud fra Østfold Landbruksselskap. Uten henne ville det ikke vært noe marked, roser Sandem avslutningsvis.