Vinneren av Steinlager-konkurransen

Skrevet av RE,  19.03.2012
Artikkelbilde
Talentet Mister Pepper får en spennende lillesøster eller lillebror etter Steinlager. Foto: Hesteguiden.com.

Under Unionskampen lørdag ble vinneren av en gratis bedekning med Steinlager trukket. Vinneren ble Mia Dollonen fra Yven.

Det var Steinlagers eier Per Oleg Midtfjeld som fra seremoniplass trakk ut vinneren av et gratis sprang med sin elitloppsvinner. Den heldige vinneren ble Mia Dollonen fra Yven. Hun holder til i stallen hos Svein Håkon Johansen og Camillia Bergsta i Halden, og sammen har de fått låne Scarlett's Dream til bedekningen. Det betyr at Steinlager får stifte nærmere bekjentskap med mammaen til lovende Mister Pepper.

1.14-traver
Scarlett's Dream vant selv fem løp på 41 starter og noterte seg for en 1.14-rekord. Mister Pepper, med fire seire på fem starter, er hennes eneste avkom.
- Vi var inne på å bruke 1.12-traveren Opal Tamsen til dette, men hun er såpass på gang nå at vi har lyst til å starte sommeren gjennom med henne, forteller Svein Håkon Johansen.

Vi gratulerer vinnerne og takker nok en gang Per Oleg Midtfjeld og Spang-Berg Hingste- og Avlsstasjon for sponsingen av den flotte premien!