Vinn gratis bedekning med Steinlager!

Skrevet av RE,  09.03.2012
Artikkelbilde
Stem frem Steinlagers karrierehøydepunkt blant Youtube-klippene i artikkelen. Foto: Hesteguiden.com.

Nå kan du vinne en gratis bedekning med en av Skandinavias beste hester gjennom alle tider, Steinlager! Vær med på å kåre verdensstjernens karrierehøydepunkt.

Steinlagers fantastiske karriere innbragte over 12 millioner kroner på konto og seire i storløp som Elitloppet og Oslo Grand Prix. Nå er det opp til deg å stemme frem verdensstjernens karrierehøydepunkt. Vi trekker ut èn vinner som får en gratis bedekningsrett i Steinlager til en verdi av 16 500 kroner!

Du bestemmer!
Vi har valgt ut tre av Steinlagers største seire og du ser Youtube-klipp av disse under. Alt du trenger å gjøre, er å velge det løpet du mener er det største Steinlager vant i sin karriere.

Alternativ A: Elitloppet 2005

Alternativ B: Oslo Grand Prix 2005

Alternativ C: Copenhagen Cup 2005

SEND INN DITT SVARALTERNATIV HER. START MAILEN MED ST OG SKRIV SÅ INN DITT FORSLAG. EKS: ST A.

Husk å legge ved navn og et telefonnummer vi kan nå deg på.

Steinlager eies av sin gamle våpendrager Per Oleg Midtfjeld, og det er Momarken-treneren som sammen med hingsteholder Spang-Berg avls- og hingstestasjon på Stange byr på førstepremien i konkurransen.

Lovende start
Steinlager har innledet lovende i avlsboksen. På høsten som toåring travet Ninepoints Jazzy, oppdrettet og trent av mannen som solgte Steinlager til Norge, Jörgen Westholm, 1.17,4/2140 meter da hun vant Menhammar Stuteris Tvååringspris på Solvalla - svensk rekord! Bon Frecia har vunnet kvalifisering til Svenskt Trav-Kriterium og ble tredje i finalen. Totalt har Bon Frecia vunnet fire løp på 11 starter og tjent over 750 000 svenske kroner.


Nå gir vi deg altså muligheten til å vinne et sprang med superhingsten – gratis!

Vinneren vil bli trukket ut under Unionskampen på Momarken lørdag 17.mars.