Tåka har lettet

Skrevet av RE,  20.03.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem takker et kobbel av personer i forbindelse med Unionskampen. Foto: Hesteguiden.com.

Sportssjef Kjeld Henning Sandem tar en lyntitt i bakspeilet, men ser så fremover mot det som komme skal på Momarken denne våren.

TÅKEKAMPEN
Vårt årlige felles V75 stevne med Sverige er nå historie. Kanskje vil stevnet bli husket som ”Tåkekampen” og ikke ”Unionskampen”. Det ble tidlig klart at vi dette året skulle slippe den vanlige snøen og slapseføret vi er vant med rundt dette stevnet. Sol og pent vær i lang tid og vi var godt forberedt til  en skikkelig travfest. Det er mange år siden vi har opplevd et slikt trykk fra media og presse, utøvere og publikum som de siste dagene før 17. mars. Lørdag morgen kjørte jeg i tykk tåke de fire milene nordover til Mysen. På kvelden reiste jeg samme vei tilbake. Også da i tykk tåke. På søndag formiddag satt kona og jeg i solveggen og tok en kopp kaffe. Litt senere på dagen prøvde jeg sjøørreten.  Havblikk og sol. Der og da tenkte jeg mer på tåkekampen enn på om ørreten ville ta flua. Hvor uheldig går det an å være.

STOR TAKK
Jeg kan love alle at dette var siste ord om tåka lørdag 17. mars. Den har vi lagt bak oss. Vi gleder oss til neste års Unionskamp. Det er morsomt og interessent å jobbe mot og med slike store stevner. Jeg vil også takke et trofast publikum som møtte opp i et stort antall til tross for det elendige været. I sol ville dere vært  1 500 flere. Stevnet var flott, det. Det er tilbakemeldingen vi har fått fra alle. Takk til alle kollegaer i Sverige for et flott samarbeide. Til alle i DNT og Norsk Rikstoto, samt våre funksjonærer og ansatte. Flott innsats også av damegruppa og store og små ponnifolk. Tusen takk også til alle andre frivillige.

TREÅRINGENE KOMMER!
I kveld har du gleden av å se treåringer av begge raser. Mange lovende unghester er på plass, og spesielt i varmblodsløpet finner vi flere av de beste norskfødte hittil i år. Her kan vi fort finne flere Oaks-finalister blant annet. Ellers kan vi friste med blant annet tre veldig fine løp både sportslig og spillemessig. De avslutter kvelden, hvor det siste holder høy V75-klasse. Sett ellers av både Skjærtorsdag (kl. 14.00) og 2. påskedag (kl. 17.00). Da er det påsketrav på Momarken!

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG VÅRKVELD PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef