Lilla Elitloppet!

Skrevet av RE,  11.03.2012
Artikkelbilde
Blir Lutfi Kolgjini nok en gang å finne i begivenhetenes sentrum under Unionskampen på Momarken? Foto: Hesteguiden.com.

For noen løp! Steinlagers Æresløp kan friste med stjerner som Joke Face, Beanie M.M. og Wishing Stone - gjør klart for tidenes beste utgave av Unionskampen!

Det føles faktisk ikke feil å tildele årets utgave av Steinlagers Æresløp kjælenavnet Lilla Elitloppet. For med fjorårets elitloppsdeltager Wishing Stone på startstreken, utfordret av Lutfi Kolgjinis Gran Premio Gaetano Turilli-vinner Joke Face og Morten Waages Nasjonenes Pris-vinner Beanie M.M., er det intet mindre enn et sensasjonelt bra startfelt i årets største løp på Momarken. Vinneren av løpet tilbake i 2008, vår egen hjemmehest Garland Kronos, må nok dessverre finne seg i å spille statistens rolle i år.

Holmsen-løpet
Holm Holmsens Minneløp finner sin favoritt i Frode Hamre-trente Xquisite Chocolate, hoppa som travet 1.11,8a/1609 meter i USA i fjor som toåring. Interessant å skue blir også Lutfi Kolgjinis Magnificent Face.

Hallsta Lotus
V75-omgangen innledes med et strålende sprintløp hvor flygemaskiner som Fleetfoot Hanover, Art On Line, Ouch og Priness Wine står på startstreken. I Østfold-pokalen gjester Nordens beste kaldblodshest for øyeblikket, Hallsta Lotus, Momarken. Persson-traveren kan vente seg kamp til døren av Moe Brage og Åsajerven. Og tør vi helt å glemme hjemmehesten Wik Stjernen?

Hjemmehåpet
Vår beste hjemmesjanse i V75-omgangen ser likevel ut til å bli Per Oleg Midtfjelds Pas På Jokum. Fra et perfekt tredjespor bak bilen i V75-4 skal ikke en eneste svenske føle seg for trygg på seier. Det er vel ikke noen som har glemt løpet Pas På Jokum leverte på Biri nest sist?

For en avslutning!
For å kvalitetssikre en topp V75-omgang, rundes ballet av med Acolyte Hanover, Makarov, Classic Tile, Gills Abbe og Crown's Banker! Og tenk så mange toppnavn som ikke engang fikk plass i denne lille oppsummeringen!

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Unionskampen på Momarken lørdag 17.juli - det beste arrangementet på Momarken i den svensk-norske V75-omgangens 5-årige historie!

SE STARTLISTENE HER