Årsdebuterer i Steinlagers Æresløp!

Skrevet av RE,  09.03.2012
Artikkelbilde
I fjor vant vakre Joke Face blant annet Rikstotos Europamatch på Bjerke (bildet). Lørdag 17.mars gjør han årsdebut i Steinlagers Æresløp! Foto: Hesteguiden.com.

Lutfi Kolgjini har meldt sin ankomst til Unionskampen på Momarken lørdag 17.mars. På sin hjemmeside skriver han nå at stjernetraveren Joke Face årsdebuterer i Steinlagers Æresløp!

Lutfi Kolgjini er en trofast gjest hos oss på Momarken under Unionskampen-arrangementene. De tre første utgavene av Steinlagers Æresløp ble vunnet av hester trent av den svenske stortreneren; "Ludde" vant selv Vamos i 2007 og Turnaround i 2009. I 2008 var det Vidar Hop som fikk æren av å kuske Garland Kronos inn til seier.

Joke Face i årsdebut
Fredag melder Kolgjini på sin hjemmeside at stjernetraveren Joke Face gjør årsdebut i nettopp Steinlagers Æresløp! Dermed ser det ut til at vi får en durabelig kamp mellom Kolgjini-traveren og Morten Waages Beanie M.M. - gjett om vi gleder oss!
I 2010 vant lekre Joke Face Svenskt Travderby, da med Erik Adielsson i sulkyen. Samme mann satt i sulkyen da Viking Kronos-sønnen tok hjem Sundsvall Open Trot i august i fjor. Lutfi Kolgjini selv kusket Joke Face da hingsten for alvor etablerte seg i eliten og tok hjem Rikstotos Europamatch under Oslo Grand Prix-helgen i 2011.

Vi gleder oss stort til å se Joke Face og Lutfi Kolgjini på Momarken!