60 millioner kroner i premiepotten

Skrevet av RE,  11.03.2012
Artikkelbilde
Salgssjef i Norsk Rikstoto, Geir Langseth (bildet), gleder seg over høy sportslig kvalitet under årets utgave av Unionskampen. Foto: Hesteguiden.com.

- Helt utrolig, er omtalen Norsk Rikstotos salgssjef Geir Langseth gir den sportslige kvaliteten på kommende lørdags V75-omgang på Momarken. 60 millioner kroner ligger i den totale premiepotten.

Søndag ettermiddag er det en oppspilt salgssjef i Norsk Rikstoto vi har på tråden. Geir Langseth har vært med i gamet i mange år, men er over seg av begeistring for kommende lørdags svensk-norske V75-omgang på Momarken.
- Den sportslige kvaliteten er helt utrolig, man har aldri vært i nærheten av noe lignende på Momarken tidligere! Tidligere kunne det hende at Stig H Johansson kom med et par-tre hester, men at alle disse trenerne kommer på èn gang, ja det er rett og slett utrolig, gjentar en begeistret Langseth.

60 millioner kroner
Lørdag håper han å gjenta fjorårstallene, noe som betyr en V75-omsetning fra norsk side på over 23 millioner kroner.
- Vi må ha som mål å få den samme omsetningen i år. Det betyr at det er 60 millioner kroner i den totale premiepotten, forteller salgssjefen.

Husk V75-innleveringsfristen klokka 14.30.

Allerede fra klokka 12.45 kan du spille V4.