Spennende stevner

Skrevet av Richard Ekhaugen,  30.05.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem gleder seg til å presentere spennende stevner på Momarken fremover. Foto: Hestguiden.com.

Kjeld Henning Sandem avslører at det vil bli noe for enhver smak på Momarkens travstevner de kommende ukene. Bor det kanskje en liten cowboy i deg?

FOLKEHESTEN MOMARKEN TIL START IGJEN!
Så er det igjen klart for start på hjemmebane for hesten ”din”. Etter et godt gjennomført løp på Jarlsberg 18. mai, spennes Charge d`Affaires igjen foran konkurransesulkyen. I et 10-hestersfelt skal han ut mot blant annet enkelte eldre konkurrenter. Han stiller dog vel forberedt – det blir spennende!

FINN TACK SOMMERCUP FOR TRENERE
I sommer vil vi på Momarken, i samarbeid med Finn Tack og Johansens Salmakeri, arrangere en trenercup hvor de tre beste kan hente seg flotte premier Her er det ikke bare poeng for seier eller andreplass, men også for hver starthest som en trener har på løpsdagene her. Se oversikt over premier og poengberegning et annet sted i programmet. Det er bare å ønske lykke til!

TRE SVÆRT INTERESSENTE STEVNER
vil vi ha her på banen i månedsskiftet juni – juli. Det begynner tirsdag 26. juni. Da er det ”Barnas og Dyras dag", en sikker banker på Momarken. Verdt å nevne er det også at dette i tillegg er ”Lyseren Travselskaps dag”. Det fortsetter med tirsdag 4. juli hvor vi setter fokus på både trav og fotball. Et av neste års tippeligalag, Sarpsborg 08, gjester banen. Det blir mye sport, spill og spenning! V75-runden lørdag 7. juli arrangeres i ”American Style”-ånd.  Topp travsport i skjønn forening med western og amerikanske biler. Det må bli bra!

VI VIL SPESIELT ØNSKE KVELDENS SPONSOR, VEKSTRA SENTRUM REGNSKAP AS , VELKOMMEN. HÅPER DERE ALLE FÅR EN TRIVELIG KVELD!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef