Klart for løp igjen!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  14.05.2012
Artikkelbilde
Fredag skal Charge d'Affaires ut i løp igjen. Foto: Richard Ekhaugen.

Folkehesten Momarken, Charge d`Affaires, er klar igjen for et nytt løp. Førstkommende fredag skal han skremme vannet av konkurrentene på Jarlsberg i Tønsberg.

Sports- og markedssjef på Momarken, Kjeld Henning Sandem, har gledelige nyheter å bringe ved starten av 17.mai-uka. Etter å ha vært plaget med halsinfeksjon i debutløpet på hjemmebanen, er Charge d'Affaires klar til å ta revansje. Kraftig revansje.

Siste løp
- Etter litt helseproblemer er nå hesten vår rede til nye tak i travbanen. Denne gang skjer det ikke på Momarken, men på Jarlsberg Travbane i Tønsberg.  Dagen er fredag 18. mai, så det er ingen grunn til å ta av seg finstasen fra dagen før!, oppfordrer Sandem.
- Det er ti løp på programmet, og Charge d`Affaires skal ut i det siste. Løpet starter klokka 21.30, og han har startnummer 3. Førstepremien er på 16 000 kroner, men den er det sikkert flere som er ute etter også. Har du tid og mulighet er det bare å reise til Jarlsberg. Løpet går for øvrig også på Rikstoto Direkte, som etter hvert ganske mange travinteresserte abonnerer på, følger Sandem opp.

Mange kilder
Får du ikke fulgt løpet live eller på Rikstoto Direkte? Fortvil ikke.
- Følg ellers med på våre nettsider www.momarken.no, www.travsport.no samt på www.facebook.com/Momarken. Gå ellers inn på www.momarken.no og videre link til våre Folkehestens Facebook-sider.
På disse nettsidene vil du finne oppdaterte nyheter frem mot starten, samt kommentarer etter løpet, avrunder sportssjefen.

Da er det bare å ønske Per Oleg og hverandre lykke til!