Fortsetter flott form?

Skrevet av Richard Ekhaugen,  22.05.2012
Artikkelbilde
Eirik Høitomt har inntatt førsteplassen i kampen om championtittelen på Momarken. Foto: Hesteguiden.com.

Eirik Høitomt har innledet sesongen sterkt på Momarken og topper kuskestatistikken. Under lunsjomgangen tirsdag har rogalendingen fem sjanser til å øke forspranget.

Med sine ni seire er Eirik Høitomt en triumf foran Gunnar Austevoll og Tom Erik Solberg, begge med åtte seremoniplassbesøk på Momarken så langt i år. Blant Høitomts fem oppsitt under lunsjomgangen førstkommende tirsdag finner vi blant annet en hest med en særdeles god statistikk.

Aldri tapt feilfritt
Fem år gamle Mini Albert har aldri tapt feilfritt på ni forsøk. Tre av forsøkene har endt med seier, og vallaken etter Engli Svarten har sågar vunnet et av løpene sine med galopp. To interessante danskfødte avkom kusket av landschampionen er også verdt å merke seg. O.O. Seven V.P. var som 4-åring toer i Aalborg Store Pris 2010, kun slått med et tiendedel av årgangseneren Okay Bee. Oliver V.P. var en seiersmaskin i regi Birger Jørgensen, vant sine to første løp i Norge, den gang på Leangen. Etter flytten sørover har S.J.'s Photo-sønnen tilgode å stikke mulen først over mållinjen. Skjer det på Momarken tirsdag?

Se startlistene her.