Folkehesten med munndiarè

Skrevet av Richard Ekhaugen,  02.05.2012
Artikkelbilde
Charge d'Affaires sikter mot et løp på Jarlsberg 18.mai. Foto: Kjeld Henning Sandem.

Folkehesten på Momarken, Charge d'Affaires, synes det har vært stille rundt egen person en stund. Nå tar han bladet fra munnen.

Hei igjen!

Sår hals
- Her kommer en hilsen fra en som dere sikkert lurer på hvordan det står til med? Som dere vet har jeg vært syk. Det lot seg ikke skjule da jeg for første gang prøvde meg i en konkurranse. En sår og tett hals sørget for at jeg ikke fikk nok luft. Da blir jeg som alle andre satt ganske så mye utenfor. Det kalde og sure været gjorde det heller ikke så mye bedre. Etter det ble det noen medisiner, men også mange gode klapp og trøstens ord. Den første kuren virket ikke så veldig bra, men neste gjorde at jeg ble raskt bedre. I lett trening har jeg vært hele tiden.

Dyrlegen ikke helt fornøyd
- Jeg hadde veldig lyst til å starte på Momarken 1. mai. Min trener, Per Oleg Midtfjeld, meldte meg på i løpet. Litt før starterklæringen til løpet gikk ut tirsdag denne uka, ble jeg sjekket i halsen igjen. Dyrlegen min var ikke helt fornøyd, og anbefalte litt lengre løpspause. Ja, ja, greit nok for meg, men jeg har nå lyst til å vise dere hva jeg kan, da…

Tannlegebesøk
- Noe annet de også har gjort med meg, er at de har fjernet en melketann. Tannleger liker jeg ikke, men dette var veldig bra. Da ble det lettere å tygge, så nå spiser jeg som en hest! Per Oleg synes jeg ser fin ut, og ”alle” planlegger min neste start. Det skjer snart, men ikke på Momarken. På hjemmebanen blir det sikkert start i juni, men hvis alt går etter planen skal jeg ut i løp i mai. Det er et løp på Jarlsberg fredag 18. mai som det er gode muligheter for at jeg skal ut i. Hvor det er, vet jeg ikke. Sikkert ikke så langt unna – dere kommer vel  og ser på?

- Ta med gulrot
-  Sportssjefen på Momarken var nede i stallen og tok et bilde av meg og Oleg denne uka. Noen fotograf er han ikke, men dere ser at jeg ligger og slapper  av? Godt å komme inn i boksen etter en tur ute. Det er surt ennå. Håper på varmere vær – og ikke minst spennende løp fremover. Er dere på disse kanter, kan dere gjerne stikke innom og hilse på? Ta med gulrot – vi snakkes!

Med hilsen
Charge d`Affaires