5-årsjubileum for Unionskampen

Skrevet av RE,  29.01.2012
Artikkelbilde
Det er 48 dager igjen til Unionskampen! I fjor vant Björn Goop (bildet) Steinlagers Æresløp sammen med Global Investment. Foto: Hesteguiden.com.

Unionskampen feirer i år 5-årsjubileum. Det populære arrangementet på Momarken byr i den forbindelse på nyvinninger.

I dag er det 48 dager til det braker løs på Momarken; vår populære kjøredag Unionskampen, den svensk-norske V75-dagen, har 5-årsjubileum. Stor sport, stor omsetning og et flust av aktiviteter for liten og stor er, for å bruke riktig terminologi, bankers denne dagen.
- Årets arrangement vil bli preget av en del fornyelser og forbedringer, understreker sports- og markedsansvarlig Kjeld Henning Sandem.

Bredere markedsføring
Markedsføringen i forkant av arrangementet tar også litt nye retninger i år. Radioannonseringen kommer til å bli bredere, i tillegg tas for første gang Facebook i bruk for å markedsføre stevnet i forkant.
- På selve dagen kommer vi, i tillegg til buffet i restauranten, til å ha to serveringssteder ute og servering i den gamle restauranten samt vanlig servering i pub, kiosk og stallkro. I den gamle restauranten prøver vi også å få til en egen avdeling for inviterte travlagsmedlemmer, forteller Sandem.

Rykende varm kaffe!
I tillegg blir det servering av kaffe i stallområdet, lite er vel koseligere enn kafferyggsekken som tilbyr rykende varmt koffeinpåfyll med et smil til de aktive!

Vi kommer tilbake med alt av forhåndsstoff i tiden frem mot Unionskampen. Bare sørg for å holde av lørdag 17.mars i kalenderen. Hjertelig velkommen til Momarken!