V75-dobbel til Oleg

Skrevet av RE,  04.02.2012
Artikkelbilde
Garland Kronos var en av to V75-vinnere fra Per Oleg Midtfjelds stall på Klosterskogen lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Per Oleg Midtfjeld sikret seg en V75-dobbel med stallhestene på Klosterskogen lørdag. Garland Kronos og General Ideal sørget for en toppdag for Momarken-treneren,

Etter at halsproblemer stakk kjepper i hjulene for Garland Kronos på Forus sist, var niåringen igjen tilbake i vinnersirkelen. Per Oleg sendte den svenskfødte elitetraveren via sporene inn mot den siste svingen, og i en tett sluttstrid med Winmecredit viste Garland Kronos at de gamle er eldst! Seieren i Prince Royals Minneløp var verdt 100 000 kroner.

- Klok
- Det blir gjerne taktikk i slike løp, og jeg hadde ikke mye å velge på da konkurrentene kom bakfra. Det ble full fart de siste 500 meterne, og hesten gjorde et fint løp. Dette var Garland Kronos' første løp på Klosterskogen siden han fløy i bommen under Påsketravet for to år siden. Noen gang sitter det i hodet på dem, men han er så klok at han fikset det, fortalte Per Oleg etter løpet.

Elitetrio
Momarken-treneren har nå både Garland Kronos, Southern Rocketop og ikke minst Cromwell å glede seg over i den hjemlige eliten utover våren.
- Ja, jeg har to-tre å kjøre med utover. Jeg er stolt over å ha så fine hester i trening, berømmet Momarken-treneren på seremoniplass.

Seierssugen
Også General Ideal gledet Midtfjeld. Til tross for en tøff reise var seiersmaskinen sterkest i sluttfasen og sikret sin eier Torbjørn Frøysnes 60 000 kroner. Dette var vallakens femte seier på de seks siste startene!

Vi på Momarken gratulerer med fremgangene!