- Veldig fin i trening

Skrevet av RE,  06.02.2012
Artikkelbilde
- Jeg synes Constantin W. skal være med i toppen, sier kusk Hans Wilhelm Storås før tirsdagens stallmannsløp. Foto: Hesteguiden.com.

Hans Wilhelm Storås er stallmann hos Steinar Holm. Den unge trønderen har flotte treningsrapporter å komme med på en av stallhestene til tirsdagens løp.

21 år gamle Hans Wilhelm Storås har sitt daglige virke på Blaker hos dyktige Steinar Holm. Den unge trønderen har ansvaret for gode hester som blant annet Sharpshoother, men tirsdag er det en annen stallhest som får flotte treningsrapporter med seg i ryggen. 3 Constantin W. (V5A-3) jakter sin andre strake seier sammen med Storås i stallmannsløpet på Momarken.

- Med i toppen
- Constantin W. er sterk og god, og har sett veldig fin ut i trening etter seiersløpet. Jeg tror ikke jeg gir meg i kast med noen dødenskjøring her, men gir gass de siste 700-800 meterne. Jeg synes han skal være med i toppen her. Balansen blir som vanlig, flapsko fremme og aluminiumssko bak, forteller Storås.

- Traver
- 3 Enger Vinnto (V5B-3) har slitt med en has, men Jan Risa som trener har fortalt at hesten er bra igjen nå. Det er litt kapasitet i denne, en traver faktisk, og jeg ser ikke bort fra at vi kan havne på trippelen, avrunder 21-åringen.