Siste løpsdag før jul

Skrevet av Richard Ekhaugen,  12.12.2012
Artikkelbilde
Sportssjef Kjeld Henning Sandem anbefaler publikum å være tidlig ute med bordbestilling til romjulstravet på Momarken. Foto: Richard Ekhaugen.

Sportssjef Kjeld Henning Sandem teller ned til jul i denne ukes leder.

OPPASSERNE I FOKUS!
Som i fjor på samme tid ønsker vi å sette litt ekstra pris på våre oppassere. De kommer gjerne litt i bakgrunnen, men for en hests suksess betyr de svært mye. Ofte er det de som kjenner hesten best og som legger ned utallige timer på hvert dyr for at de både skal ha det best mulig, men også trave så raskt de kan. I dag ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på i det minste ni av dere! Vinnernes oppasser får i dag en flott vattert vinterjakke fra Finn-Tack. Dette er en ” spleis ” fra nevnte firma, Johansens Salmakeri og Momarken travbane. Vi gratulerer dere alle, og vil takke for en god jobb gjennom hele året.

MIX
MIX-kommisjonærene er en god samarbeidspartner for Rikstoto. Mange spillere leverer daglig sine håpefulle bonger over disk her! I dag har vi MIX Askim Torget og Ila Frukt og Tobakk på besøk. Vi håper dere får en hyggelig kveld her på Momarken.

NESTE LØPSDAG ER DET V75
Lørdag 29. desember er det nytt V75-stevne her på Momarken. Stevnestart er klokka 13.30. Vi kan by på trivelig julestemning, overraskelser til barna og ikke minst sport, spill og spenning. Kanskje også et eget Nisse-løp? En rekke flotte løp står på programmet, bl.a. A.J.F. Haneborgs Minneløp og Thor Østbys Minneløp. Dessuten et løp for varmblodseliten. Trav på Momarken i romjula er populært – vær tidlig ute med din bordbestilling!

EN RIKTIG GOD JUL
ønsker vi dere alle. Vi håper på noen fredlige juledager, gjerne med litt snø på bakken og dompap i neket. Mens reven rasker over isen, kan travfolket sette seg ned litt rolig foran peisen et par dager. Og husk – årets julegave MÅ bli en andel av Folkehesten Momarken?

VI HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN DESEMBERKVELD PÅ MOMARKEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef