Vi møtes på Kala?

Skrevet av Richard Ekhaugen,  03.08.2012
Artikkelbilde
- Propagandatravet er viktig for å spre interessen for trav og spill, mener Momarkens sportssjef Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Momarkens sportssjef Kjeld Henning Sandem prater varmt om propagandakjøringen på Kala, og oppfordrer alle å ta turen til den trivlige banen på Borgenhaugen.

- Så er det igjen klart for den årlige totokjøringen på Kala Travpark. Når sommeren er litt på hell, åpnes portene på Kala Travpark for årets totalisator stevne.  Dette stevnet, som kalles propagandatrav, er viktig for å spre interessen for trav og spill på hest også utenfor de tradisjonelle totobanene. Med godt vær forventes det mye folk og god stemning.

Martin Kolbergs Minneløp
- I år skal 10 hester kjempe om ærespremien i Martin Kolbergs Minneløp. Kanskje vinneren denne gang  blir årets Meyer vinner Amor Even? Han har forsøkt å kapre ærespremien også tidligere, men andre skarpskodde travere har snytt han for konfekten! Lett blir det heller ikke denne gang, men favoritt blir Amor Even. Ellers kan Kala Travpark by på en spennende V5.

Familiepreg
- Før i tiden hadde publikum med seg stoler og bord til Momarken. Furuskogen var et flott sted å tilbringe travkvelden i. Den tid er ( kanskje dessverre…) litt forbi. På Kala har vi fortsatt mulighet til å oppleve travkjøringen slik vi opplevde det før. Med fluktstol, bikkja i bånd og unger som maser om is! Ta med deg familien på søndag og møt opp på Kala Travpark. Det blir garantert en trivelig kveld.

- Vi på Momarken ønsker alle involverte lykke til med arrangementet, og vil spesielt rette en takk til alle lokallagene for fin innsats!

Med vennlig hilsen
For Momarken Toto
Kjeld Henning Sandem
Sports/Markedssjef