På gang!

Skrevet av Richard Ekhaugen/Kjeld Henning Sandem,  20.08.2012
Artikkelbilde
Per Oleg Midtfjeld var veldig godt fornøyd med Charge d'Affaires etter hurtigjobbet fredag. 1.24/2100 meter travet Folkehesten Momarken. Foto: Marion Vatnedalen Ekhaugen.

Etter en stang ut-sesong kan det endelig være tid for suksess for Charge d'Affaires. Vi overvar fredagens hurtigjobb, og ja; det så bra ut!

Sommeren er på hell, ferietiden er over for mange og det daglige ”strevet” er tilbake! Vi har tatt en prat med Per Oleg for å høre siste nytt om andelshesten Charge d`Affaires. Det har som kjent vært litt problemer i vår og sommer. Hesten har lagt på seg og vokst ganske mye. Dette, sammen med vintertrening, førte til noen vonde frambein. Det ble behandlinger og mye hvile. Slik kan det være når man er hesteeier!

Løp om kort tid?
Dermed er det ekstra hyggelig at Per Oleg nå kan melde om at sommerens lette trening, hvile og mye utegang har hatt sin positive innvirkning på hestens ve og vel. Han er nå i stadig hardere trening og så langt ser det lovende ut. Per Oleg har begynt å se etter en passende oppgave, og hvis alt går som planlagt vil Charge d`Affaires være å se i løp i begynnelsen av september. Dermed er det ny spenning på gang! Vi kommer tilbake med ny informasjon om kort tid. For øvrig kan vi nevne at vi nå har løpspause på Momarken og at neste stevne er tirsdag 11. september.

- Godt fornøyd
Fredag 17. august presenterte Per Oleg en pigg og glad Charge `Affaires i banen. Etter treningsarbeidet var kusk og trener svært positiv.
- Det er traver dette, gliste Oleg.
- Det begynner å bli ordentlig stil på ham, og jeg var godt fornøyd med hesten. I dag travet han 1.24/2100 meter, og det er tross alt det første hurtigjobbet på lang tid, fortalte mysengutten.

Nå er det bare å krysse alt man har…
Ellers må dere merke av datoen søndag 23. september. På denne løpsdagen blir du som er andelseier i Folkehesten Momarken invitert til en ny sammenkomst her på Momarken.