Fokuserer på damene

Skrevet av Richard Ekhaugen,  23.08.2012
Artikkelbilde
Sportssjef Kjeld Henning Sandem, her fotografert under fjorårets Damenes aften på Momarken, setter damene i fokus lørdag 13.oktober. Foto: Richard Ekhaugen.

Er du dame og lurer på hva du skal gjøre lørdag 13.oktober? Ta turen til Momarken - vi setter det kvinnelige kjønn i fokus denne dagen!

13.oktober er det V75-omgang på Momarken, med Oaks-løpene for begge raser som de sportslige høydepunktene. I den anledning ønsker vi å fokusere på damene på flere plan, også de tobeinte.

Ekstra fin servering
Sportssjef Kjeld Henning Sandem er kryptisk med tanke på de endelige planene, men kan love en ekstra spennende dag for alle damer, jenter eller kvinner som tar turen til banen denne dagen.
- Konkurranser med attraktive premier kan jeg avsløre at vi jobber med, i tillegg til litt ekstra fin servering til de som møter opp, forteller Sandem med smilet på lur og lar det skinne gjennom at det er mye mer i vente.

Ta med venninnegjengen
Så nå er det bare å holde av denne lørdag, ta med seg venninnegjengen eller syklubben og la seg gjøre stas på på Momarken!
For de som lurte; alle menn er selvsagt også velkomne, og kanskje er det ekstra spennende å gå på travbanen når det er en del flere damer enn vanlig der...