Godt påskealternativ

Skrevet av Richard Ekhaugen,  01.04.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem er klar til å ta imot publikum i strie strømmer i påsken. Foto: Richard Ekhaugen.

Det er meldt lite snø i fjellet, og du kan like gjerne ta turen til Momarken og kose deg med trav i påsken, synes sportssjef Kjeld Henning Sandem.

GOD PÅSKE
Nok en gang kan vi ønske velkommen til to travstevner i påsken. I tillegg til i dag har vi trav på Momarken 2. påskedag. Også i år er det lite snø i fjellet, slik at du like gjerne kan holde deg i lavlandet og kose deg med trav. Tåke er det heller ikke meldt. Husk stevnestart kl. 14.00. Det betyr at du er ledig til andre sysler både formiddag og kveld denne Skjærtorsdag. Vi kan tilby en rekke flotte løp, og denne gang svært så jevne felter. Muligheten til å tjene en god slant er absolutt til stede. Momarken-ovalen er rask om dagen, slik at vi kan vente oss svært så gode tider.


HESTEEIER FOR EN DAG
I dag vil en av våre publikummere få oppleve hvordan det er å være ” hesteeier ” og motta gavepremie, hyllest og ære etter at ” sin ” hest har vunnet løp nr. fem. Vi deler ut sukkertøy til publikum. Får du et hvor det er lagt inn et startnummer fra 1 til 14, vel, så er ”din ” hest den med samme tall i løpet. Alle deltakere er velkommen til seremoniplass under løpet. Påskegodt til alle! Lykke til!


FLERE HESTEIERE HER 2. PÅSKEDAG?
Vel informerte kilder kan meddele at Folkehesten Momarken, Charge d`Affaires, har lyst til å vise hva han duger til i nærmeste fremtid. Per Oleg Midtfjeld har visse planer om å la han debutere her på Momarken 2. påskedag. Følg med  - følg med!


HUSK TIDLIGERE V5 INNLEVERING!
Husk innleveringsfrist til V5A kl. 14.30, og til V5B kl. 15.40. Denne Skjærtorsdag har vi to V5-spill samt Dagens Dobbel.

GAMMEL RESTAURANT ER ÅPEN I DAG !

VI ØNSKER ALLE EN HYGGELIG TRAVDAG PÅ MOMARKEN OG VELKOMMEN TILBAKE 2. PÅSKEDAG KLOKKA 17.00!


Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef