Ros og nedtelling

Skrevet av RE,  07.12.2011
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem tar en nærmere titt på championatstridene på Momarken. Foto: Hesteguiden.com.

Kjeld Henning Sandem bygger spenning, roser og teller ned i denne ukes leder.

JEVN KAMP OM FLERE POKALER
Det blir svært jevn kamp om flere av championat pokalene dette året. Når dette skrives gjenstår det tre løpsdager før nyttårsklokkene ringer. Blant trenerne er det fire som har skilt seg ut. Per Oleg Midtfjeld ligger i tet med sine 25 seire, og er svært lysten på pokalen! Gunnar Austevoll har 23 seire, men langt flere andreplasser enn sine hardeste konkurrenter. Nå har det seg slik at begge er utelukket fra å kjøre i kveld. Det betyr at både Eirik Høitomt og Cato Antonsen, som begge har 19 seire, nå har muligheten til å nærme seg de to andre. Spennende! Når det gjelder montè kan vi gratulere Momarkens egen Line Gundersen. Hun har med sine fem seire allerede sikret seg pokalen. Blant de stallansatte har vi Ole Johan Østre i tet med sine fem seire. To andre lokale navn har fire seire – Gøran Antonsen og Ole-Christian Kjenner. Ingenting er avgjort. Hvem tar seg av championatet for amatører? Se statistikken et annet sted i programmet. Fem kusker har pr. i dag to seire….

TRENERSTALLSTATISTIKKER ER DET MANGE SOM FØLGER MED PÅ.
Hvordan ligger det an med innkjørt pr. trenerstall? En slik statistikk finner du i dag i programmet. Det er lett å se at å lykkes i V75-løpene betyr mye! Hestene på stallen til Bo Westergaard har kjørt inn så mye penger at den godeste Bo topper statistikken, og det på bare 16 starter. Et V75-stevne gjenstår… Per Oleg Midtfjeld og Cato Antonsen har igjen et godt år her på banen. De kan snyte Bo for konfekten med en god desember. Det er bare å følge med.

ØSTFOLD TRAVFORBUNDS REKRUTTAVDELING
er en viktig bidragsyter til aktivitet blant barn og unge i travmiljøet. De arrangerer ponnitreninger, lisenskurs og sosiale sammenkomster. De er også medarrangør ved ponniløpene på banen. I dag har vi to ponniløp på programmet. Et tydelig bevis på at interessen er stor. Det er Lucia-dagen i dag. Hva er vel da mer naturlig enn at representanter for rekruttavdelingen, som terner, er mastere for begge ponniløpene samt dagens første løp?

SKIPTVET TRAVSELSKAP
har sin dag på Momarken i kveld. De har tilrettelagt et variert program som vi ser frem til. Takk til det driftige laget, og vi vil spesielt ønske velkommen til dagens sponsorer!

VI HÅPER DERE FÅR EN FIN FØRJULSKVELD PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef