Mye på hjertet

Skrevet av RE,  21.12.2011
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem serverer årets siste leder. Foto: Hesteguiden.com.

Kvalitetsfylte løp, besøk av Nissen og takksigelser mot slutten av året. Kjeld Henning Sandem har mye på hjertet i årets siste leder.

A.J.F.HANEBORGS MINNELØP
er hovedattraksjonen når Momarken inviterer til årets siste V75-stevne her på Momarken. Flere skarpskodde travere skal ut for å kapre seg den flotte sølvpokalen i løpet. Det ble svensk seier i fjor. Det kan fort skje i år også. Why Sly er sterk og god. Det samme kan man si om landsmennene Goldomaster og Pershing Boy. Vi får vel tro de kan få real kamp av Antonio d `Estino, Windshear og fjorårets Oaks-vinner Farmer`s Julia. Et flott løp! Sølvdivisjonsfinalen er også en sportslig perle. Winmecredit, Voodo Hornline og Acolyte Hanover er svært så gode. Selv har jeg også stor tro på Kejser K.D. Hoppedivisjonsfinalen for varmblods er det også klasse over. Litt merkelig at ikke en førstepremie på 150 000 kroner fører til fullt felt, men julefreden har kanskje senket seg over noen ”innmeldere”…  Movie Q.C. er en skikkelig vinnerhest. Skal bli artig å se henne på Momarken i kamp mot blant annet Premance Simoni, Gretland-trente Up To Date og årets Oaks-vinner Fricky.
 
NISSEN
kommer på besøk med poser til barna mellom 1. og 2. løp. Besøk også vårt trivelige Lekehjørne. Her er det mye spennende for barna, med blant annet filmer, tegning og mange leker. Ellers serverer Damegruppa grøt til barna, og gløgg og pepperkaker til alle. Travmuseet holder åpent deler av løpsdagen. Benytt anledningen til et besøk i landets eneste Travmuseum.

VI TAKKER
publikum, trenere, kusker, stallansatte, hesteeiere, presse, sponsorer, ansatte og alle øvrige forbindelser for samarbeidet i året som har gått, og ønsker samtlige et godt nytt år! Vi starter opp på nyåret med dobbel V5-omgang  tirsdag 10. januar, og deretter går det slag i slag utover. Vi vil for øvrig ønske spesielt kveldens sponsorer velkomne.

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG ROMJULSKVELD HER PÅ MOMARKEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef