- Imponerende bra!

Skrevet av RE,  07.12.2011
Artikkelbilde
Folkehesten Momarken, Charge d'Affaires, avla godkjent prøveløp på imponerende vis på Momarken tirsdag. Foto: Marion V. Sollid

Det kan være vinneren av Folkehesten 2012 du ser på bildet. Trener Per Oleg Midtfjeld var storfornøyd etter Charge d'Affaires' prøveløp på Momarken tirsdag.

Samtlige hester som skal delta i Folkehesten 2012 må gjennomføre godkjent mønstringsløp og prøveløp. Vår egen Charge d'Affaires er forbi begge hindrene etter at Momarken-hesten tirsdag gjennomførte prøveløpet på beste vis. Tiden 1.20,7/2140 meter fikk trener Per Oleg Midtfjeld til å ta frem superlativene.
- Det var imponerende bra! Hesten er ikke forsert i det hele tatt, dette var i overkant, sier en storfornøyd trener og kusk.

Ikke tomt i mål
Til tross for at snøen lavet ned og banen ikke var som best lot ikke 2-åringen seg affisere det minste.
- Baneforholdene var under enhver kritikk, det er ikke farlig å si. Jeg lot Charge d'Affaires strekke på seg som han selv ville til slutt, og det var ikke tomt i mål uten at jeg vil si at det var mye spart heller., Charge d'Affaires er en 2-åring som er relativt langt fremme. Han er mye trent, men har ikke gått mye hurtig. Holder han seg frisk og fin håper jeg på start i mars, forteller Per Oleg etter det lovende prøveløpet til Folkehesten Momarken.


Det er herlig klipp i steget til Charge d'Affaires! Foto: Marion V. Sollid.