- Ser overvettes bra ut

Skrevet av Richard Ekhaugen,  05.03.2013
Artikkelbilde
Even Elvenes har tro på at den sportslige kvaliteten på årets stevne blir den høyeste så langt i Unionskampens historie. Foto: Hesteguiden.com.

Journalist og svenskekjenner Even Elvenes har har kommet hjem fra sin Sverige-turnè i forkant av Unionskampen.
- Det ser overvettes bra ut, melder han offensivt.

Som vi skrev på www.momarken.no i forrige uke har Even Elvenes sin vane tro reist rundt i store deler av Sverige i forkant av Unionskampen for å lokke spennende plakatnavn til Momarken. Elvenes har blant annet besøkt Solvalla, Eskilstuna, Rättvik og Örebro, samt besøkt trenercamper på sin vei. Ikke mindre enn 140 mil tilbakela den blide Mysen-mannen på den halve uken han var borte!

Matcher mot Unionskampen
- Jeg må si at det ser overvettes bra ut i år! Alle jeg har snakket med kjenner til stevnet og proposisjonene, og svært mange har matchet sine hester spesielt mot Unionskampen. At flere av løpene går som kvalifiseringer til V75-finalene på Åby i april har bidratt til at flere satser mot Momarken denne helgen, påpeker Elvenes.

Store navn
Han understreker at den sportslige kvaliteten på årets stevne tegner til å bli den høyeste så langt i Unionskampens historie.
- Flere navn er jo allerede kjente, Beanie M.M., Nalda Nof, Francais du Gull og Photo Princess er blant hestene som er klare, forteller Elvenes.

På grunn av tekniske problemer blir det ikke noe av videosnuttene vi hadde planlagt å publisere fra turen.