Sarpsborg 08 på besøk

27.06.2013
Artikkelbilde
Slik så det ut da Sarspborg 08 var på besøk på Momarken i fjor. Foto: Øystein Gamlem.

Tirsdag 2.juli kommer Sarpsborg 08 på besøk til Momarken. Begivenheten er naturlig nok viet plass i denne ukes leder.

NYTT BESØK FRA SARPSBORG 08
I fjor på denne tiden hadde vi besøk av Adecco-laget Sarpsborg 08. I kveld får vi besøk av Tippeliga laget Sarpsborg 08! Juli besøket i fjor gav mersmak, og de ser nok en gang  frem til sport ,spill og spenning! Etter seieren sist over Start, har laget plassert seg sånn rundt midten på tabellen. Det ser lyst ut for laget med tanke på Tippeliga deltakelse også neste år. Sannsynligvis også da som det eneste laget fra Østfold. Vi vil også rette en takk til Sarpsborg  Kommune som er sponsor til ett av dagens løp. Byen er i ferd med å telle ned til sitt 1000 års jubileum, som er i 2016.

MOMARKEN FESTIVALEN
er rett rundt  hjørnet. Etter mye planlegging og arbeide kan vi nå ønske velkommen til to dagers festival hvor mat, dyr, opplevelser og trav settes i høysetet. Sett av litt tid til et  festival besøk. Her vil hele familien få mange spennende tilbud og aktiviteter. 6. og 7. juli er dagene hvor Momarken virkelig settes på kartet. Velkommen skal dere være !

BANEREKORDER OG SVÆRT RASK BANE!
På to uker er det satt tre nye banerekorden på Momarken. Tirsdag 25. juni fikk vi rekorder i begge klassene for 3-års utenlandskfødte varmblodshester. Først ute var Jonathancanhall med meget sterke 1,14,1, trent av Susanne Richter og kusket av Gunnar Austevoll. To løp senere travet hoppa Georgie Mae inn til suveren seier på 1,14,4. Hun er trent av Frode Hamre og ble kusket av Vidar Hop. 34 hester satt personlig rekord denne kvelden. Script Kiddy S.C. vant på 1,13,0. I dette løpet travet  Gann Stone uplassert på den gode tiden 1,14,0. Det er harde bud om dagen…..

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG JULIKVELD HER PÅ MOMARKEN, OG ØNSKER SPESIELT  SARPSBORG 08 OG SARPSBORG KOMMUNE VELKOMNE!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef