Søker ditt talent

Skrevet av Richard Ekhaugen,  21.04.2013
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Sports- og markedsansvarlig Kjeld Henning Sandem blikker fremover mot Momarken-festivalen i denne ukes leder. Nå søkes ditt talent til arrangementet.

MOMARKEN FESTIVALEN BEGYNNER Å TA FORM
Som kjent vil vi i år arrangere Momarken festivalen i helgen 6. og 7. juli. Da blir det V75-stevne på lørdag, og et flott søndagstrav dagen etter. Ikke umulig at vi da kan tilby en godbit eller to for de travinteresserte…. På festivalplassen vil det være fokus på familieaktiviteter, dyr, utstillinger, boder, underholdning, mat og mye mer. Det er fortsatt plass til de som måtte ha noe aktuelt å selge. Her vil det bli yrende liv, og en "kremmer" vil ha gode muligheter til godt salg!

Vi er også interessert i å komme i kontakt med enkeltpersoner eller grupper som har noe å vise frem – opptre-synge – danse – ja, hva som helst. Kanskje du nærmest er en ekspert i å gå på stylter? Eller trikse med ball? Eller hva som helst? Uansett, kremmer eller « artist « : ta snarlig kontakt med Marianne på tlf. 97417064 eller admin@momarkenfestivalen.no

SÅ HAR EN TATT LEDELSEN
i kampen om den flotte ærespremien gitt av Gullsmed Anton Huseby AS. Denne uka tok Furderud Svarten og Bjørn Humborstad sin andre seier på kun to starter her på Momarken. Dermed ligger de i tet. Naturlig nok er det mange med en seier, så godeste Humborstad vil etter hvert få kamp. I ledelsen er han dog likevel. Lykke til videre i kampen om den flotte vinmuggen i sølv.

ET FLOTT PROGRAM KAN VI TILBY I DAG
Mange sportslige godbiter og spesielt gode spilleløp. Siste løpsdag hadde vi fine utbetalinger i både V5 A og B, og det ligger vel til rette for muligheter til høye gevinster også denne gang. Rødenes og Øymark Travselskap hadde over 40 gjester på Momarken denne dagen og sammen med en godt besøkt restaurant, ble det en fin travkveld. Dessverre kom regnet, men det må vel til før våren endelig setter inn for fullt! Trivelig med mange publikummere – håper på det i kveld også.

VI HÅPER ALLE FÅR EN HYGGELIG TRAVKVELD!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef