Østfold-dominans på Momarken

Skrevet av Richard Ekhaugen,  23.04.2013
Artikkelbilde
Odd Arne Sagholen-trente Overture F.H. og Silje Kristin Eilertsen vant Gullsmed Husebys Montéløp til over 50 ganger pengene. Foto: Richard Ekhaugen.

Ikke mindre enn fem løp havnet på østfoldske hender under løpsdagen på Momarken tirsdag. Den største overraskelsen stod Overture F.H. og Silje Kristin Eilertsen for i montéløpet.

Overture F.Hs seier til over 50 i odds i montéløpet er bare et eksempel på at spillerne kanskje ikke graver like dypt i historikken før de satser sine kroner til denne disiplinen. Hjemmehesten tok nemlig sin fjerde seier i det syvende forsøket under sal! Sammen med Silje Kristin Eilertsen seilet den syv år gamle hoppa unna til sikker seier på 1.16,8/2140 meter.


Knut Arne Ødegaard kunne smile bredt til eierne på publikumsplass etter Bjønnum Tys seier. Foto: Richard Ekhaugen.

Fem lokale
I tillegg vant Trøgstad-hesten Arrbolas innledningsløpet, Knut Arne Ødegaard-trente Bjønnum Ty fulgte opp med sikker seier i det tredje løpet, før haldenseren Frode Mjølnerød ledet hver meter at det femte løpet sammen med Ra Kasper. Sammen med Per Oleg Midtfjeld sørget så Sir Benjamin for ny hjemmeseier etter et herlig nappetak med en annen lokal fighter, Super Bob. Østfold-dominansen var stor på Momarken i kveld!

Se resultatene fra Momarken tirsdag 23.april her